Header
HomeInfoWeedRollenKokenKwekenBongsOnzinChatForumLinks
Header

We beginnen door een flinke kluit boter zachtjes te laten smelten. Zoals elke keukenprins(es) weet doe je dit het beste door het pannetje waar de boter inzit, in een grote pan met water te plaatsen en dit water dan zachtjes te laten koken. Dit noemen ze dan au bain mary, maar in dit geval kun je misschien beter spreken van "au bain marihuana". Terwijl de boter dus bij Mary in bad zit, verkruimel je op je gemak het (gedroogde) blad. Mocht je spijt krijgen van dat topje, dan is dit je laatste kans om het toch maar op te roken.

  • Wacht tot alle boter gesmolten is en gooi er dan zoveel blad in dat alles nog onder de boter staat.
  • Laat het hele spul wat sudderen en roer er af en toe eens in met een lepel.
  • Na ongeveer vijf minuten trekken is de meeste THC wel opgelost en wordt het tijd om het bladafval uit de boter te zeven.
  • Heb je nog afval over dan herhaal je deze hele toestand met dezelfde boter.
  • Nadat je alle bladafval uit de boter hebt gezeefd, laat je deze afkoelen.

Het resultaat is een groenachtige boter die vol zit met THC.
Omdat het nou ook niet bepaald lekker is om deze groene smurrie op je brood te smeren met een plakje jonge kaas, gaan we deze boter gebruiken om bijvoorbeeld een cake te bakken.
(De zojuist gemaakte wietboter kun je in de koelkast wel een paar weken goed houden, het loont dus de moeite om een grotere hoeveelheid te maken. Makkelijk omdat je dan een volgende keer beter de sterkte kunt bepalen van deze.

Comments:

Er zijn nog geen comments toegevoegd. Wees de eerste!