Header
HomeInfoWeedRollenKokenKwekenBongsOnzinChatForumLinks
Header

Algemeen:
Hier vind je algemene informatie over cannabis en andere soorten softdrugs, zoals hasj en hasjolie. Ook worden hier alle beginselen uitgelegd die noodzakelijk zijn voor iedere beginnende smoker :)

Over Rollen:
Onder dit menu item wordt uitgelegd hoe je een simpele joint kunt draaien. Dit is voor de beginners onder ons wel makkelijk om eens door te lezen, omdat het hier namelijk allemaal mee begint.

Over Mix:
De mix is het belangrijkste van de joint, daarom vind je op deze pagina informatie over hoe je het beste de mix over je joint kunt verdelen.

Over Tips:
Tips zijn ook een belangrijk onderdeel van de joint, hun taak is namelijk voornamelijk om de vieze shag tegen te houden zodat je lekkere hijsjes krijgt, en geen troep in je mond of longen terecht komt.

Over Vloeitjes:
En dan zijn er natuurlijk ook nog de vloeitjes, daar heb je veel verschillende soorten van. Hier vind je dus informatie over alles wat met de vloeitjes voor joints te maken heeft.

Weed Termen:
Voor degene die ooit mensen over weed hoort praten, maar nie weet waar het in godsnaam over gaat, heb ik een aantal weed termen toegevoegd. De belangrijkste termen worden hier uitgelegd, zodat je voortaan met je vrienden mee kan praten :)